Blogg - Sapori d'Italia

VELKOMMEN TIL

______________________________________________________________________________

Sapori

d'Italia
MATKURSET FOR DEG SOM ELSKER ITALIENK MAT
flag
Logo sapori ditalia
Gå til innhold

Tiramisù

Sapori d'Italia
Published by i Dessert · 5 oktober 2016


INGREDIENSER
  • 6 egg (plomme)
  • 450 gr. Mascarponeost (2 pk.)
  • 150 gr. sukker
  • Kaffe (helst kald)
  • 4 cl. Likør (etter smak)
  • Bake kakao (drysses over til slutt)


SLIK GJØR DU
Bland eggeplommer og sukker til du får en fyldig krem
Bland inn Mascarpone ost (i 3 eller 4 omganger) og likøren (til slutt) til du får en jevn konsistens. Vi bruker en Irish Cream.
Begynn med et lag krem i bunn av fatet
Dypp fingerkjeksen på hver side (raskt) i kaffen som helst bør være kald.
Legg de etter hverandre, lag på lag, med krem i mellom. (anbefaler minst 3 lag)
Avslutt med et lag med krem og dryss kakao over (gjennom en sil).
Sett i kjøleskap i minst 2/3 timer



Ingen kommentarer
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


© 2016 Utviklet av   SISTEMA
ADDRESSE:

Grønligata 8
3683 Notodden
Norway

Italiensk matkurs


drives av
Språkskolen Parla Italiano
______
Bestilling +47 986 17 919
E-post adresse: info@sapori.no
Italiensk matkurs
Tilbake til innholdet