Blogg - Sapori d'Italia

VELKOMMEN TIL

______________________________________________________________________________

Sapori

d'Italia
MATKURSET FOR DEG SOM ELSKER ITALIENK MAT
flag
Logo sapori ditalia
Gå til innhold

Saltimbocca alla Romana

Sapori d'Italia
Published by i Kjøtt · 8 januar 2017



INGREDIENSER
  • 600 g Flatbiff av kalvekjøtt
  • 8 stk Sk. spekeskinke
  • 16 stk Blad frisk salvie
  • 4 ss Smør
  • 1.25 dl Tørr hvitvin
  • 0.5 ts Salt
  • 0.5 ts Grovmalt pepper

SLIK GJØR DU:
Skjær flatbiffen i 8 tynne skiver, ca. 1 cm. Bank schnitzlene forsiktig flate med bredsiden av en kniv eller biffbanker.
Legg en skive skinke og 1-2 salvieblader på hver av schnitzlene. Fest med tannstikker.
Smelt 2 ss smør i en panne. Legg i schnitzlene og stek dem 2-3 minutter. på hver side. Dryss litt salt og pepper over kjøttet, ta det opp og hold det varmt under lokk.
Kok pannen ut i hvitvin. Rør 2 ss smør inn i sausen. Smak til med salt og pepper. Legg schnitzlene tilbake i pannen og varm dem.




Ingen kommentarer
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


© 2016 Utviklet av   SISTEMA
ADDRESSE:

Grønligata 8
3683 Notodden
Norway

Italiensk matkurs


drives av
Språkskolen Parla Italiano
______
Bestilling +47 986 17 919
E-post adresse: info@sapori.no
Italiensk matkurs
Tilbake til innholdet