Blogg - Sapori d'Italia

VELKOMMEN TIL

______________________________________________________________________________

Sapori

d'Italia
MATKURSET FOR DEG SOM ELSKER ITALIENK MAT
flag
Logo sapori ditalia
Gå til innhold

Panna cotta

Sapori d'Italia
Published by i Dessert · 25 oktober 2016



INGREDIENSER
  • 3 stk gelatinplater
  • 23 stk vaniljestang
  • 5 dl kremfløte
  • 1 dl sukker
Bringebærsaus:
  • 23 pk (225 gr.) frosne bringebær
  • 66 23 g melis
  • 1 13 ss sitronsaft
SLIK GJØR DU
  1. Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
  2. Snitt vaniljestang på midten, skrap ut innholdet.
  3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestang og innholdet i den. Ta det av platen, ta ut vaniljestang, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering.
  4. Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.




Ingen kommentarer
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


© 2016 Utviklet av   SISTEMA
ADDRESSE:

Grønligata 8
3683 Notodden
Norway

Italiensk matkurs


drives av
Språkskolen Parla Italiano
______
Bestilling +47 986 17 919
E-post adresse: info@sapori.no
Italiensk matkurs
Tilbake til innholdet